Business and Control   Klein Heiligland 10   2011EG   Haarlem

Over ons

WE KNOW FINANCE
BUSINESS AND CONTROL
In 2014 is Business and Control B.V. opgericht door ondernemers voor ondernemers. In een paar jaar tijd, is het klantenbestand gegroeid tot een mooi portfolio aan klanten, actief in allerlei sectoren. Sinds 2017 werken wij nauw samen met Haerlem Capital B.V. en verzorgen de boekhouding van het gehele portfolio.
ONZE VISIE

Gedreven ondernemers door heel Nederland bijstaan met hulp en advies, zodat zij zich volledig bezig kunnen houden met wat echt belangrijk is: ondernemen.

ONZE MISSIE

Door gebruik te maken van de nieuwste software en methodieken, een vast contactpersoon per klant aan te stellen en door goed te luisteren naar wat de klant echt wilt, zorgt Business and Control B.V. ervoor dat klanten geen omkijken hebben naar de financiële administratie.

WAAROm KIEST U VOOR ONS?

Één adres voor al uw werkzaamheden, en altijd een vast contactpersoon

Wij weten de weg: slim werken met de nieuwste software en methodieken

Actief in heel Nederland. Waar u ook gevestigd bent, u kunt op ons rekenen!

Sterk team van professionals met ruime ervaring in zeer uiteenlopende branches

white logo business and control

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?

Het BUSINESS AND CONTROL TEAM

Ons team bestaat uit gekwalificeerde, gemotiveerde en energieke mensen die al jaren actief zijn in de financiële wereld.

Thijs
Na het behalen van zijn MSc in Business Administration, heeft hij een aantal jaar gewerkt als accountant en fiscalist om ervaring op te doen binnen de financiële wereld. Na een aantal jaar is hij voor zichzelf begonnen en heeft hij een mooi portfolio aan eigen bedrijven opgebouwd. Thijs fungeert binnen Business and Control B.V. als adviseur en sparringpartner.

 

Thomas
Na zijn tweetalige VWO opleiding heeft Thomas zijn Bachelor in Business Administration behaald aan de IVA te Driebergen. Tijdens het laatste jaar van zijn studie is Thomas samen gaan werken met Thijs. Uiteindelijk heeft deze samenwerking ertoe geleid dat in 2014 Business and Control B.V. werd opgericht. Thomas is al sinds 2014 betrokken bij de onderneming. Tussendoor heeft hij in loondienst gewerkt als Controller maar hij is uiteindelijk toch weer voor zichzelf begonnen. Sinds mei 2020 is hij weer officieel betrokken bij Business and Control B.V. en staat hij klaar om u te helpen bij al uw zakelijke vraagstukken.

 

Michael
Vanaf 2012 is Michael bij verschillende bedrijven van Thijs Groeneveld werkzaam geweest op de afdeling administratie. Sinds 1 april 2017 werkt Michael bij Business and Control B.V. als boekhouder/salarisadministrateur en verzorgt hij voor veel klanten de administratie en de loonadministratie. Voordat Michael bij Business and Control B.V. aan de slag ging, was administratie eigenlijk maar een klein deel van zijn dagelijkse werkzaamheden. Bij Business and Control B.V. is Michael zich volledig gaan focussen op de wereld van de financiële administratie. U kunt bij Michael terecht voor al uw vragen inzake de administratie en loonadministratie!

thijs_about_new
Thijs Groeneveld
Adviseur
B&C-Michael-cropped-sm
Michael Kroon
Adviseur

ONZE KLANTEN